Тарифи

Вантажні перевезення по Україні є найпопулярнішою із послуг. Більшість людей навіть не уявляють наскільки важливим для жителів кожного регіону може бути можливість швидко та безпечно доставити будь-який вантаж. Особливості автоперевезення дають можливість визначити пріоритетність логістичних компаній, послугами яких користуються підприємства, організації, приватні особи. Якщо говорити про вантажні перевезення, то Львів можна назвати містом, де ефективно розвивається цей вид логістики.

Для нашої компанії перевезення вантажів – це основний вид діяльності, тому ми постійно підвищуємо рівень сервісу, забезпечуючи клієнтський попит. У переліку наших постійних клієнтів є ті, що протягом багатьох років користуються нашими послугами. Ми здійснюємо перевезення у Львові та області, розвиваємо маршрути по всій території України. Логістика диктує певні вимоги щодо високого рівня професійності кожного співробітника. Щоб доставити попутний груз зі Львова, ми проводимо моніторинг можливостей логістичних компаній-партнерів, досліджуємо ринок послуг, пропонуємо найвигідніші умови для клієнта.

          Послуги з перевезення дозволять вирішити питання якісної та вчасної доставки вантажів. Тарифи нашої компанії обраховані згідно діючих логістичних кошторисів. Враховуючи вид транспорту, маршрут та додаткову роботу вантажників чи спецтехніки, вартість вантажних  перевезень за км. залишається прийнятною, тобто не високою. При оформленні замовлення менеджер уточнює всі деталі та надає вичерпну інформацію. Якщо виникають додаткові витрати, ми заздалегідь попереджаємо клієнта про можливу зміну ціни на перевезення. Намагаємося не перевищувати норми часу при завантаженні чи розвантаженні, дотримуючись заявлених строків на доставку та убезпечуючи клієнта від незапланованих витрат.

Вантажні перевезення: Львів, ціни, терміни – це в більшій мірі цікавить жителів Західного регіону. Послуга «вантажні перевезення Львівська область» дає можливість розвивати вектор логістичного ринку. Замовляючи вантажне таксі у Львові, клієнт може розраховувати на якісне обслуговування у нашій компанії. Крім звичайних речей ми доставляємо негабаритні грузи, промислове обладнання, технічні установки та інше. Для цього у нас є великотонажні грузові автомобілі. Перевезення речей у Львів з будь-якого населеного пункту України не буде проблемою. Ми гарантовано доставимо вантаж швидко та безпечно.

Дбаючи про якість перевезень та пропонуючи спеціальні вигідні умови для замовників, ми маємо на меті утримувати лідерські позиції. Пишаємося тим, що можемо розвиватися та збільшувати кількість перевезень, завдяки професійній роботі всієї команди.

ВИ ГОТОВІ ПРАЦЮВАТИ З НАМИ?

Звязатись з нами зараз